top of page
arthritis-1-1280x500.jpg
atrosedownload.png

Spier- en gewrichtspijn

LEREN OMGAAN MET JE KLACHTEN

Vaak heeft pijn in spieren en gewrichten te maken met je lichaamshouding of je manier van bewegen. Vaak heb je dat zelf niet eens in de gaten. 

 

Je spieren en gewrichten blijven in een betere conditie als je ondanks pijn of klachten op een goede manier blijft bewegen. Ook een goede zit-, loop- en werkhouding is heel belangrijk om je spieren en gewrichten goed te (kunnen) blijven gebruiken.

 

Bij veel andere therapieën worden alleen de pijnklachten van artrose, een hernia, slijtageklachten of stress behandeld. Niet vreemd dat je klachten dus blijven terugkomen of zelfs erger worden. Want je gaat door de pijn steeds minder of op een verkeerde manier bewegen waardoor je in een negatieve spiraal terechtkomt. 

Je gaat de pijnlijke bewegingen vermijden en daardoor beperkt de pijn je in je bezigheden en heb je minder plezier in je leven. 

 

Minder pijn

Bij onze oefentherapie leer je om jouw spieren en gewrichten op een goede manier in beweging te houden en minder pijn te ervaren. Wij kijken naar alle factoren die te maken hebben met jouw klachten. Wij zijn specialisten met veel kennis en ervaring op het gebied van spier- en gewrichtsklachten en zijn op de hoogte van de nieuwste therapieën en inzichten.

 

Bij onze oefentherapie krijg je ook heel veel informatie over je klachten of ziekte en over omgaan met je pijn. Zodat je weer zo goed als mogelijk kunt functioneren in je werk, dagelijkse leven en op een goede manier kunt blijven sporten.

bottom of page